ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ 2016, LASER Radial Γυναικών, Νέων Γυναικών U21, Εφήβων και Νεανίδων U19, Αγοριών και Κοριτσιών U17, RS:X Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων U19, Κοριτσιών και Αγοριών U17

August 9, 2016

Κυρίες και κύριοι

Στις 26 – 28.08.2016 διοργανώνει η Ομοσπονδία μας το ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ 2016, LASER Radial Γυναικών, Νέων Γυναικών U21, Εφήβων και Νεανίδων U19, Αγοριών και Κοριτσιών U17, RS:X Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων U19, Κοριτσιών και Αγοριών U17 στο κέντρο ιστιοπλοϊκών αγώνων του ΚΟΑ στη Λεμεσό.

Σας επισυνάπτουμε τα έντυπα των αγώνων και υπενθυμίζουμε ότι το έντυπο δηλώσεων συμμετοχών και τη Δήλωση Συμμετοχής Συνοδού Σκάφους θα πρέπει να συμπληρώσετε και να αποστείλετε μέχρι την Τετάρτη 24.08..2016 στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Εγγραφή αθλητή που δεν σταλεί στα γραφεία μας μέχρι τις πιο πάνω ημερομηνίες, θα μπορεί να γίνει κατά την ώρα εγγραφής όπως προνοεί η Προκήρυξη του Αγώνα με κόστος εγγραφής 10€/αθλητή.

Τονίζουμε και παρακαλούμε τους αθλητές που δεν έχουν παραδώσει φωτοτυπίες του ΑΣΥΑ τους στην Γραμματεία της Ομοσπονδίας, όπως το πράξουν το συντομότερο δυνατό και οπωσδήποτε πριν από τους αγώνες, για έγκαιρο έλεγχο και αποφυγή οποιονδήποτε παρεξηγήσεων.

Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι το κάθε προπονητικό σκάφος θα πρέπει να έχει ασύρματο και όλοι οι οδηγοί των σκαφών θα πρέπει να έχουν και να φορούν το kill switch / cord καθ’ όλη τη διάρκεια που βρίσκονται μέσα στο φουσκωτό τους.

Appendix P RRS 42

Attachements WL, Outer, Inner

NOR National Championship Laser Radial Women & Youth, RSX Youth 2016

Participation Form

SI National Championship Laser Radial Women & Youth, RSX Youth 2016

Support Boat Registration Form